Ta Saken I Egna Händer – Klittra Mer!

Det finns otroligt många oskrivna regler för vad det innebär att vara kvinna. Äntligen börjar dessa ifrågasättas. Kvinnors sexualitet är särskilt stigmatiserad och bara genom att börja prata kan vi förändra den snedvridna synen som samhället har haft på kvinnlig onani. Varannan kvinna äger idag en vibrator, och 9 av 10 kvinnor är positiva till andra kvinnor som äger en, tillsammans kan vi normalisera och främja klittrandet!

9 av 10 kvinnor ser positivt på andra kvinnor som använder vibrator

 

9 out of 10 women judge positively a woman who owns a vibrator

Förbättra Ditt Sexliv Och Immunförsvar På Samma Gång

Älska dig själv och din kropp, du kommer tacka dig själv! Genom att klittra så får du ett ökat immunförsvar, minskad stressnivå, förbättrad sömnkvalitet, ökad självkänsla, bättre sexliv, ökad endorfinnivå, minskad risk för bröstcancer… jaa listan är LÅNG. Och nedsidan är noll, zero, NADA!

När man tänker på alla dessa fantastiska fördelar blir man förundrad över att vibratorer fortfarande är en tabubelagd produkt som till och med är olaglig i vissa länder. Kanske har det att göra med att vibratorer traditionellt varit vulgära och sålts i fula, smaklösa sexshoppar. Istället borde vibratorer designas, marknadsföras och säljas på ett sätt som signalerar vad de faktiskt står för – hälsa och skönhet.

Nurses in Malaysia holding Smile Makers vibrators

Smile Makers Och FN Tillsammans För Kvinnors Rättigheter

Smile Makers har tagit fram en kollektion av vibratorer som är feminina, säkra och diskreta. Vi vill skapa produkter som tilltalar kvinnor, på samma sätt som vilken annan skönhetsprodukt som helst. Vi vill att de ska vara tillgängliga där kvinnor faktiskt gillar att handla och att det pratas om dem i forum där kvinnor faktiskt gillar att läsa. Våra vibratorer är prisbelönta, supertysta och gjorda av silikon som är helt kroppssäkert och mjukt som sammet. Smile Makers arbetar för att normalisera synen på kvinnlig sexualitet runt om i världen. Tillsammans med FN jobbar vi med att sprida information om sexualhälsa och kvinnor rätt till ett bättre sexliv i länder där staten inte tar det ansvaret.

Hundratusentals kvinnor har redan ställt sig bakom oss, tillsammans normaliserar vi kvinnors sexualitet och uppmanar fler – att klittra mer!

Läs vad våra favvobabes har att säga om oss: