Yhtiön tarina: Miksi perustimme Smile Makersin?

Eräänä sateisena viikonloppuna huhtikuussa 2002 yksi yhtiömme perustajista päätti kokeilla jotain uutta ja astui seksikauppaan aikeenaan ostaa vibraattori, mutta kauppa osoittautui pettymykseksi. Kaikki näytti niin mauttomalta ja loukkaavalta. Se ei tuntunut reilulta naisia kohtaan.
Tutkimme markkinoita ja ällistyimme – Isossa-Britanniassa vibraattorin omistavia naisia on enemmän kuin talouksia, joissa on astianpesukone. Muualla 50 % naisista käyttää vibraattoreita ja kaksi kolmasosaa lopuista haluaisi kokeilla sellaista. Saimme selville myös, että 80 % naisista kokee kipua seksin aikana emättimen kuivuuden vuoksi, mutta alle 4 % pitää saatavilla olevista perinteisistä liukasteista.
Kaksi yksinkertaista faktaa nousi esiin: ensinnäkin se, että seksuaalisten hyvinvointituotteiden kysyntä on yleismaailmallista, ja toiseksi se, että tuotteiden ostoympäristö, tuotesuunnittelu ja laatu olivat hälyttävän vastenmielisiä kaikkialla maailmassa. Yksikään brändi ei lähestynyt naisia kunnioittavalla tavalla.
Päätimme tehdä tähän muutoksen ja siksi perustimme Smile Makersin vuonna 2013. Idea oli yksinkertainen – paras tuotekokemus, naisia puhutteleva brändi ja mainoksia ja myyntiä normaaleissa ympäristöissä.

 

Missiomme: Tehdä naisten seksuaalisuudesta normaali asia

Lue täältä lisää missiomme toteutustavoista!

 

TUTUSTU NAISTEN HIERONTALAITEVALIKOIMAAMME:

THE FRENCHMAN (RANSKALAISMIES)
Supertaipuisa, pehmeä ja värisevä kieli – suuseksisimulaattori

Tiesitkö, että koko kehosi voi olla erogeeninen alue? Ranskalaismies on täydellinen väline erogeenisten alueiden löytämiseen ja stimulointiin. Herkkä ja uskomattoman sileä värisevä kieli sooloseksiin tai esileikin lisukkeeksi kumppanin kanssa.
Koko: 14,6 cm x 3 cm

Vinkkejä nautiskeluun:
Yksin nautiskellessasi voit käyttää hierontalaitetta kehosi herkkien alueiden etsimiseen ja jäljitellä oraaliseksin herkullisia tuntemuksia.
Vinkki nro 1: Saat realistisimman kokemuksen lisäämällä hiukan liukastetta kielen kärkeen ja hyväilemällä itseäsi sillä. Kokeile eri nopeuksia ja sykkivää tilaa nautinnon huipentamiseksi ja uusien tuntemusten löytämiseksi.
Vinkki nro 2: Käytä kumppanisi kanssa Ranskalaismiestä toistenne erogeenisiin alueisiin tutustumiseen esileikin lisänä. Nyt teillä on kaksi kättä ja kaksi kieltä toistenne yllättämiseen ja ihastuttamiseen!

THE FIREMAN (PALOMIES)
Intensiivinen klitorisvibraattori, erityisesti suunniteltu nautinnon pitkittämiseen

Tiesitkö, että häpyhuulten stimulointi voi johtaa useisiin klitorisorgasmeihin? Löydä kokonaan uusi kokemus Palomiehellä, klitorisvibraattorilla, jonka ainutlaatuinen muotoilu on suunniteltu nautinnon pitkittämiseen. Sen pyöreämuotoinen nysty keskittyy klitorikseen ja liekinmuotoinen osa laajentaa stimulaation ympäröiviin häpyhuuliin. Ihanteellinen itsetyydytykseen ja kahdenkeskiseen nautiskeluun esileikin ajaksi tai yhdyntään nautintoa lisäämään.
Koko: 14 cm x 3 cm

Vinkkejä nautiskeluun:
Kun asetat laitteen nystyn klitoriksen päälle, liekkiosa peittää luonnollisesti vulvan alueen. Kokeile laitteen neljää eri nopeutta ja kahta sykkivää tilaa!
Vinkki nro 1: Jos haluat Palomiehen kanssa saamasi orgasmin jälkeen lähteä toiselle kierrokselle, nosta laitteen nysty klitoriksen päältä, mutta jätä liekki häpyhuulille pitääksesi tulen kytemässä. Kun tunnet olevasi valmis, paina Palomiehen nysty takaisin klitorikselle ja anna itsellesi kyytiä!
Vinkki nro 2: Kumppanisi kanssa voit käyttää Palomiestä esileikin aikana ja herkullisena lisänä yhdynnässä – klitoriksen stimulointi onkin tärkeä reittipiste matkalla isoon O:hon. Pyydä siis kumppaniasi hyväilemään sinua Palomiehellä yhdynnän aikana. Lisästimulointi saattaa auttaa saamaan orgasmin nopeammin… ja voimakkaampana!

THE TENNIS COACH (TENNISVALMENTAJA)
Tehokas G-pistevibraattori pyöristetyllä päällä

Tiesitkö, että G-piste on erogeeninen alue emättimen etuseinämässä ja että sen stimulointi voi johtaa tajunnan räjäyttävään orgasmiin?
Tennisvalmentajan pyöristetty pää ja erityispehmeä silikoni tekevät siitä täydellisen seksilelun G-pisteen löytämiseen ja stimulointiin.
Koko: 14,6 cm x 3 cm

Vinkkejä nautiskeluun:
Kuuluisa G-piste on emättimen aukon läheinen alue, jossa emättimen seinämä kohtaa klitoriksen kaaren – sisäinen alue, jossa paisuvaiset yhdistyvät. Mitä enemmän klitoris kiihottuu ja turpoaa, sitä herkempi se on kosketukselle.
Vinkki nro 1: Aloita hyväilemällä klitoriksen ulkoista osaa painamalla hierontalaitteen pyöreämuotoista päätä hupulle kiihotuksen kasvattamiseksi hillityillä värinänopeuksilla.
Vinkki nro 2: Liikuta laitetta emättimen sisäpuolella siten, että pyöreä pää painuu vasten emättimen etuseinämää G-pisteen stimuloimiseksi. Lisää nopeutta ja kokeile sykkiviä tiloja.

THE MILLIONAIRE (MILJONÄÄRI)
Klassinen hierontalaite ulkoiseen ja sisäiseen soolonautiskeluun

Tiesitkö, että yli 50 % naisista käyttää vibraattoreita? Miljonääri on täydellinen ensimmäinen seksilelu, jolla pääset värinän makuun! Tämä hierontalaite tunnetaan klassisesta muotoilustaan ja sitä voi käyttää monella tavalla ulkoiseen ja sisäiseen hyväilyyn.
Koko: 12,8 cm x 3 cm

Vinkkejä nautiskeluun:
Miljonääri on monipuolinen hierontalaite klitoris- ja emätinorgasmien saloihin perehtymiseen. Sen täydellinen muoto ja pehmeä silikonipinta takaavat tyydyttävimmän kokemuksen.
Vinkki nro 1: Paina Miljonäärin pyöreä pää klitoriksen päälle päästäksesi vauhtiin.
Vinkki nro 2: Siirry seuraavalle tasolle ja tutustu emätinorgasmin ihmeisiin kokeilemalla eri nopeuksia ja kahta sykkivää tilaa. Liukuvoidetta lisäämällä saat vielä upeampia tuntemuksia!

THE SURFER (SURFFARI)
Tehokas ja pienikokoinen klitorisvibraattori

Tiesitkö, että 70 % naisista tarvitsee klitoriksen stimulointia saavuttaakseen orgasmin? Surffari, tehokas ja pienikokoinen klitorisvibraattori, on asiantuntija nautinnon aaltojen synnyttämisessä… Sen pyöristetty pää ja pienet evät luovat täydellisen kosketuksen ja paineen klitorisorgasmin tuottamiseksi.
Koko: 9,8 cm x 3 cm

Vinkkejä nautiskeluun:
Aseta laitteen pyöreän pään pienet evät klitoriksellesi, aloita alimmalla nopeudella ja siirry asteittain nopeimpaan asetukseen ja sykkeisiin.
Vinkki nro 1: Lisää nautintoasi pyörittämällä laitetta vulvan alueella kevyesti hieroen ja palaa sitten klitorikseen.
Vinkki nro 2: Huomaamaton ja kätevästi mukana kulkeva Surffari on ihanteellinen stressiä lievittävä matkakumppani.


SUPERSILEÄ HIOTTU SILIKONI


SOPIVA NOPEUS JOKA
TILANTEESEEN


HILJAINEN JA
HUOMAAMATON


TÄYSIN FTALAATITON


TÄYSIN VEDENPITÄVÄ


1 AAA-PARISTO:
JOPA 4 TUNTIA NAUTINTOA

TÄYDELLINEN AINELUETTELO:

Valmistettu ensiluokkaisesta silikonista, joka on tuotu Japanista ja hiottu kryogeenisesti äärimmäisen sileäksi.
Valittavanasi on eri nopeuksia ja syketila/syketiloja.
Ftalaatiton – täysin turvallinen kehollesi.
Vedenpitävä, helppo pestä.
Pitkäkestoinen: AAA-paristo kestää jopa 4 tuntia. Paristo ei sisälly pakkaukseen.

TUTUSTU VIDEOON:

AUTA MINUA VALITSEMAAN VIBRAATTORI!

OSTOPAIKAT:

TUTUSTU VESIPOHJAISIIN LIUKASTEISIIMME:

GENEROUS GEL
Ylellisen tuntuinen geeliliukaste yhdyntään

Generous Gel on paksun tuntuinen geeliliukaste, joka pehmentää yhdynnän tuntemuksia. Tämä aisteja hellivä liukaste saa sinut takuuvarmasti unohtamaaan epämukavuudet ja nauttimaan olostasi niin kuin pitääkin!
Määrä: 30 ml.

Käyttö:
Yli 80 % naisista ilmoittaa tunteneensa kipua seksin aikana. Generous Gel auttaa lievittämään kipua ja takaa, että seksi on sulavaa ja nautittavaa sinullekin!
Vinkki nro 1: Levitä runsaasti Generous Gel -liukastetta sekä omaasi että kumppanisi sukuelimeen. Liukaste sopii sekä emätin- että anaaliyhdyntään.
Vinkki nro 2: Jos kumppanisi käyttää kondomia, tiputa sen sisään muutama tippa Generous Gel -liukastetta ja yllätä hänet uudella tuntemuksella.
Vinkki nro 3: Jos olet raskaana tai vaihdevuosi-iässä, hormonaaliset muutokset saattavat vaikuttaa emättimesi kostumiseen. Älä epäröi käyttää lisäliukastetta, se tekee kaikesta mukavampaa!

STAY SILKY SERUM
Tasapainotettu emätinliukaste soolo- ja kumppaniseksiin

Hellävarainen vesipohjainen liukaste, jonka tasainen tuntuma ja sataprosenttisen turvallinen koostumus takaavat, että emättimen hyväily tuntuu mukavalta. Voit käyttää sitä sekä sooloseksiin vibraattorin kanssa että kumppanisi kanssa peuhaamiseen.
Määrä: 30 ml.

Käyttö:
Stay Silky Serum on erittäin pehmeä emätinliukaste, jonka avulla huolehdit herkimmistä ihoalueistasi ja voit keskittyä nautiskelemaan!
Vinkki nro 1: Tee sooloseksistä entistäkin innostavampaa liukastamalla lempivibraattorisi.
Vinkki nro 2: Tarvitsetko hiukan lisäluistoa yhdyntään? Tai ehkä sinusta vain on mukavampaa, kun seksi tuntuu erityisen liukkaalta? Pyyhkäise muutama tippa Stay Silky Serumia emätintä ympäröivälle vulvan alueelle ja kumppanisi penikseen (tai kondomiin) ennen yhdyntää, ja lisää sitä tarvittaessa!


VESIPOHJAINEN,
HELPOSTI POIS PESTÄVÄ


SOPII KONDOMIEN
KANSSA KÄYTETTÄVÄKSI


SILKKISEN SILEÄ TUNNE
KÄYTÖN AIKANA JA SEN JÄLKEEN


LUONNOLLINEN KASVIUUTE


PUHTAIN LÄÄKETASON KOOSTUMUS


PARABEENITON, TUOKSUTON

TÄYDELLINEN AINELUETTELO:

Karbomeeri: sakeutusaine, joka muuttaa tuotteen viskositeettia. Lääketasoinen aine (USA), ei allergeeneja.
Dikaliumglykyrritsaatti (DPG): polttelua ja tulehduksia estävä luonnollinen kasviuute, jota käytetään seksin aikana syntyvän mekaanisen kitkan aiheuttaman ihoärsytyksen hoitoon. Sitä käytetään joissakin ylellisissä japanilaisissa ja ranskalaisissa ihonhoitotuotteissa.
Natriumbentsoaatti: luonnollisena säilöntäaineena käytettävä suola estää bakteerien kasvua ja käytämme sitä useiden muiden liukastemerkkien käyttämien parabeenien sijasta – Yhdysvaltain elintarvike- ja lääkevirasto FDA on luokitellut parabeenit mahdollisesti vaarallisiksi aineiksi (karsinogeeneiksi).
Jalostettu glyseriini: vesiliukoinen synteettinen aine tekee liukuvoiteesta liukkaan. Sitä käytetään ihonhoitotuotteissa kosteuden sitomiseen iholle.
Metyylipropaanidioli: vesiliukoisuutta edistävä aine tekee ihosta samettisen ja silkkisen sileän käytön aikana ja käytön jälkeen. Aine on aivan uusi markkinoilla ja olemme valinneet sen korkealuokkaisuuden perusteella ja siksi, että se tarjoaa silikonin edut (liukkaus) ilman silikonia (silikoniliukasteet eivät sovi käytettäviksi seksilelujen kanssa). Näin liukasteemme ovat huomattavasti liukkaampia ja silkkisemmän tuntuisia kuin muut vesipohjaiset liukasteet.

AUTA MINUA VALITSEMAAN LIUKASTE!

OSTOPAIKAT:

US

Your Cart

Close
error: Alert: Content is protected !!