Az alapítás története: Miért indítottuk el a Smile Makers-t?

2002-ben egy esős hétvégén társalapítónk kalandra késznek érezte magát, és besétált egy szexshopba, hogy egy vibrátort vásároljon, de mélységesen csalódnia kellett. Miért van az, hogy minden annyira ízléstelen és sértő? Úgy érezte, ez nem fair a nőkkel szemben.
Tanulmányoztuk a piacot, és elképedtünk: az Egyesült Királyságban a vibrátorral rendelkező nők száma magasabb, mint a mosogatógéppel felszerelt háztartások száma. Máshol a nők 50%-a használ vibrátort, és a maradék kétharmada szeretne kipróbálni egyet. Az is kiderült, hogy a nők 80%-a tapasztal fájdalmat szex közben hüvelyszárazság miatt, de kevesebb mint 4%-uk szereti a kapható, hagyományos síkosítókat.
Két egyszerű tény vált nyilvánvalóvá: először is az, hogy a szexuális jóllétet segítő termékek iránti igény univerzális, másodszor pedig, hogy a vásárlási környezet, a termékkialakítás és a minőség aggasztóan taszító világszerte. Egyetlen márka sem szólt a nőkhöz tisztelettel.
Úgy döntöttünk, hogy változtatunk a dolgokon, és 2013-ban piacra dobtuk a Smile Makers termékeket. Az ötlet maga egyszerű volt: a legjobb termékélményt elérni egy olyan márkával, amely szerethető a nők számára, és amit mindennapos környezetekben hirdetnek és értékesítenek.

 

Küldetésünk: A női szexualitással szembeni megközelítés normalizálása

Tudj meg többet arról, hogyan keltjük életre a küldetésünket!

 

FEDEZD FEL A NŐK SZÁMÁRA KIFEJLESZTETT VIBRÁTORKOLLEKCIÓNKAT:

THE FRENCHMAN (A FRANCIA)
Szuperrugalmas és puha vibráló nyelv – orális szexstimulátor

Tudtad, hogy akár az egész testünk erogén zónává alakulhat? A Francia a tökéletes eszköz az erogén zónák felfedezéséhez és izgatáshoz. Finom és hihetetlenül sima vibráló nyelvével tökéletes egyszemélyes játékhoz vagy előjátékhoz a partnerrel.
Méret: 14,6 cm X 3 cm

Élvezeti tippjeink:
Használhatod a legérzékenyebb zónák felfedezéséhez vagy az orális szex élményének átéléséhez.
1. tippünk: az igazán élethű élményhez vigyél fel egy kis könnyű síkosítót a nyelv hegyére, és kényeztesd magad. Játssz a sebességekkel és a pulzáló móddal, hogy átéld az élvezetet és új élményeket fedezz fel!
2. tippünk: az előjáték izgalmasabbá tételéhez használd a Franciát arra, hogy felfedezzétek egymás erogén zónáit. Most már két kezetek és két nyelvetek van, hogy meglepjétek és kényeztessétek egymást!

THE FIREMAN (A TŰZOLTÓ)
Intenzív csiklóvibrátor, a hosszan tartó izgatásra kifejlesztve

Tudtad, hogy a szeméremajkak izgatása többszörös klitorális orgazmust eredményez? A Tűzoltó egy egyedi tervezésű, hosszan tartó stimulálásra kifejlesztett csiklóvibrátor, amellyel teljesen új élményeket szerezhetsz. Lekerekített fejével a csikló izgatására fókuszál, miközben láng alakja kiterjeszti a stimulálást a szeméremajkakra is. Ideális arra, hogy örömöt szerezz magadnak, de társasjátékhoz is az előjáték vagy behatolás során a fokozottabb örömszerzés érdekében.
Méret: 14 cm X 3 cm

Élvezeti tippjeink:
Tedd rá a fejet a csiklóra, és a láng természetesen izgatja majd a szeméremajkakat. Kísérletezz a 4 sebességgel és a 2 pulzáló móddal!
1. tippünk: ha már elérted az orgazmust a Tűzoltóval, de egy második menetre vágysz, emeld fel a csúcsrészt a csiklóról, miközben a lángot rajta tartod a szeméremajkakon, és így fenntartod az izgalmi állapotot. Amikor készen állsz, tedd vissza a csúcsrészt a csiklóra, és élvezd a menetet!
2. tippünk: ha a partnerrel játszol, használhatod az előjáték során vagy a behatolás élvezetesebbé tételéhez: az igazi orgazmus eléréséhez elengedhetetlen a csikló izgatása. Kérd meg hát a partnered, hogy használja a Franciát behatolás közben. Ez a plusz inger felgyorsíthatja az eseményeket… és fokozhatja az élményt!

THE TENNIS COACH (A TENISZEDZŐ)
Hatásos G-pont vibrátor lekerekített fejjel

Tudtad, hogy a G-pont a hüvely elülső falán elhelyezkedő erogén zóna, amelynek stimulálása észbontó orgazmusokat eredményezhet?
Lekerekített fejével és szuperpuha szilikonos kialakításával a Teniszedző tökéletes szexjáték a G-pont megtalálásához és stimulálásához!
Méret: 14,6 cm X 3 cam

Élvezeti tippjeink:
A híres G-pont a vagina bemeneténél található terület, ahol a hüvelyfal kapcsolatba lép a csikló ívével: az a belső terület, ahol a két dudor találkozik. Minél inkább izgalmi állapotban van és megduzzad a csikló, annál érzékenyebb lesz a nyomásra.
1. tippünk: kezdd az izgatást a csikló külső részén úgy, hogy a lekerekített fejjel a szélén haladva, alacsony sebesség mellett fokozatosan éred el az izgalmi állapotot.
2. tippünk: mozgasd a vibrátort belül, lekerekített fejével a hüvely elülső része felé a G-pont stimulálásához. Növeld a sebességet, és kezdj játszani a pulzáló módokkal.

THE MILLIONAIRE (A MILLIOMOS)
Egy ikonikus vibrátor belső és külső szóló játékhoz

Tudtad, hogy a nők több mint 50%-a használ vibrátort? A Milliomos a tökéletes választás, ha csatlakozni szeretnél a csapathoz, és szeretnéd felfedezni a vibráló örömöket! Ez a klasszikus formájú, több téren is tehetséges ikonikus vibrátor külső és belső stimulálásra egyaránt használható.
Méret: 12,8 cm X 3 cm

Élvezeti tippjeink:
A Milliomos egy sokoldalú vibrátor, amellyel felfedezheted a klitorális és vaginális orgazmusok gyönyöreit. Tökéletes alakja és puha szilikon anyaga igazán kielégítő élményhez juttat majd!
1. tippünk: tedd rá a Milliomos lekerekített fejét a csiklódra, hogy lassan feljuss a csúcsra
2. tippünk: emeld magasabb szintre a dolgokat, és fedezd fel a vaginális orgazmus gyönyöreit – játssz a sebességekkel és a 2 pulzáló móddal. Ne tétovázz, vigyél fel egy kis síkosítót az igazán mámorító élményhez!

THE SURFER (A SZÖRFÖS)
Erős és kisméretű csiklóvibrátor

Tudtad, hogy az orgazmus eléréséhez a nők 70%-ának szüksége van a csikló izgatására? A Szörfös, ez az erős és kicsi csiklóvibrátor egy igazi szakértő, amely az élvezet csúcsaira járat. Lekerekített feje és kis uszonyai tökéletes fekvést és nyomást biztosítanak a klitorális orgazmus csodáinak felfedezéséhez.
Méret: 9,8 cm X 3 cm

Élvezeti tippjeink:
Illesztd a csiklódra a lekerített fej kis uszonyait, és a legalacsonyabb sebességtől kezdve juss el a legmagasabbra és a pulzáló módokig.
1. tippünk: dobd fel a hangulatot, és görgesd végig a szeméremajkakon gyengéden masszírozva, majd vidd vissza a csiklóra.
2. tippünk: a diszkrét és hordozható Szörfös ideális útitárs a feszültséglevezetéshez.


SZUPERSIMA SZILIKON


MINDEN HANGULATHOZ
KÜLÖN SEBESSÉG


HALK ÉS DISZKRÉT


100%-BAN FTALÁTMENTES


100%-IG VÍZÁLLÓ


1 AAA ELEM:
AKÁR 4 ÓRA SZÓRAKOZÁS

AZ ÖSSZETEVŐK TELJES LISTÁJA:

Japánból importált, prémium minőségű szilikonból készült, kriogén technológiával polírozva a legsimább felület érdekében
Különböző sebességfokozatok és pulzáló mód(ok), hogy teljesítse a vágyadat.
Ftalátmentes, 100%-ban biztonságos.
Vízhatlan, egyszerűen lemosható.
Tartós használat: AAA elem akár 4 órás szórakozáshoz Az elem nem tartozék.

NÉZD MEG BARÁTSÁGOS VIDEÓNKAT:

SEGÍTS VIBRÁTORT VÁLASZTANI!


HOL KAPHATÓ:

FEDEZD FEL VÍZ-ALAPÚ SÍKOSÍTÓINKAT:

GENEROUS GEL
Luxus-textúrájú, gél állagú síkosító behatolásos szexhez

A Generous Gel egy gazdag textúrájú síkosító arra az esetre, ha a behatoláshoz egy kis pluszra van szükséged. Az érzéki géllel garantáltan elfelejtheted a diszkomfortérzetet, és csak az élvezetre koncentrálhatsz!
Űrtartalom: 30 ml.

Használat:
A nők több mint 80%-a tapasztalt már fájdalmat szex közben. A Generous Gel segítségével kiküszöbölhető a fájdalom, hogy minden simán menjen, és csak a gyönyört érezd!
1. tippünk: a behatolás előtt vidd fel a Generous Gel síkosítót a saját és a partnered nemi szervére. Ezt vaginális és anális behatolásnál is megteheted.
2. tippünk: ha a partnered óvszert használ, csöpögtess bele egy-két cseppet a Generous Gel síkosítóból, hogy egy érzéki élménnyel lepd meg.
3. tippünk: várandósság vagy változó kor alatt a hormonális változások hatással lehetnek a nedvesedésre. Használd bátran a síkosítót a kényelem érdekében!

STAY SILKY SERUM
Kiegyensúlyozott hüvelyi síkosító szóló és páros szexhez

Gyengéd víz-alapú síkosító kiegyensúlyozott textúrával és 100%-ban biztonságos összetétellel az extra kényelem érdekében a hüvelyi stimuláció során. Használhatod szóló játékhoz vibrátorral vagy akkor, ha a partnereddel szexelsz.
Űrtartalom: 30 ml.

Használat:
A Stay Silky szérum egy rendkívül lágy hüvelyi síkosító, amely ápolja a bőrt a legérzékenyebb helyen, és gondoskodik róla, hogy csak a jóra koncentrálhass!
1. tippünk: dobd fel a szóló játékot, és használd síkosítóval a kedvenc vibrátorod.
2. tippünk: úgy érzed, elkelne egy kis segítség a behatolásos szexhez? esetleg egyszerűen jobban szereted a szuperselymes érzést? Csöppents egy-két csepp Stay Silky szérumot a szeméremajkakra és a partnered péniszére (vagy az óvszerre) a behatolás előtt, és alkalmazd újra, ha szükséges!


VÍZALAPÚ, EQYSZERÜEN LEMOSHATÓ


KOMPATIBILIS AZ ÓVSZERREL


SZUPERSELYMES ÉRZÉS
HASZNÁLAT KÖZBEN ÉS UTÁN


TERMÉSZETES NÖVÉNYI KIVONATTAL


A LEGTISZÁBB ÖSSZETÉTEL,
GYÓGYSZERTÁRI BESOROLÁSÚ


PARABÉNMENTES,
ILLATMENTES

AZ ÖSSZETEVŐK TELJES LISTÁJA:

Karbomer: egy sűrítőanyag, amely megváltoztatja a termék viszkozitását; gyógyszerészeti besorolású (az USA-ban), nem tartalmaz allergéneket.
Dikálium-glicirrizát: a szúró érzést és gyulladást megakadályozó természetes növényi kivonat, amelyet a szexuális tevékenység során fellépő mechanikus súrlódás által okozott irritáció leküzdésére használnak. Néhány luxusszínvonalú japán és francia bőrápolási márka használja.
Nátrium-benzoát: természetes tartósítószerként használatos só, amely megakadályozza a mikrobiális növekedést; a legtöbb síkosító márka által használt parabének helyett alkalmazzuk, mivel azokat az Egyesült Államok FDA-hivatala potenciálisan veszélyesnek (karcinogénnek, azaz rákkeltőnek) minősíti.
Finomított glicerin: vízben oldódó szintetikus anyag, amely síkosabbá teszi a síkosítót. A bőrápolási termékekben a bőr nedvességének megőrzésére használják.
Metil-propándiol: vízoldó anyag, amely selymes, bársonyos érzést biztosít a használat közben és után. Ez egy vadonatúj termék a piacon, amit azért használtunk, mert az elérhető legtisztább anyag, és rendelkezik a szilikon előnyeivel (csúszósabb érzés) a szilikon használata nélkül (a szilikonos síkosítók nem kompatibilisak a szexjátékokkal). Ennek köszönhetően síkosítóink sokkal síkosabbak és selymesebbek, mint a többi víz-alapú síkosító.

SEGÍTS VIBRÁTORT VÁLASZTANI!


US

Your Cart

Close
error: Alert: Content is protected !!